Tijdens de bijeenkomst met onze partners en andere belangstellenden op 21 mei onthulden we het pas verbouwde HighTechCentreDelft. Ruim 35 deelnemers vanuit prominente High Tech bedrijven, onderwijsinstellingen en kennisinstituten bezochten deze bijeenkomst.
De dag stond in het teken van de toekomstige agenda van HTCDelft. Na een welkom door de voorzitter Wim Janssen (Koning en Hartman) presenteerde Nico Persoon (Haagse Hogeschool) succesvolle ervaringen in het werken in projecten met studenten (mbo- en hbo) in opdracht van bedrijven. Dhr John Seiffers (Accenda) sloot hier op aan en presenteerde de succesvolle aanpak van studenten rond de cargotrailer: een fietstrailer voor pakketpost in de Delftse binnenstad. Johannes Koole (Weighpack) toonde de robot-oplossing die HHS studenten bedachten voor het efficiënt verpakken van bouten. Tot slot presenteerde Hessel Joustra van het IT Performancehouse in Zwolle hun ervaringen en gaf diverse adviezen om te komen tot succesvolle regionale samenwerking.

Aansluitend op de tot de verbeelding sprekende presentaties gingen de deelnemers geïnspireerd aan de slag in de workshops. Ze dachten mee in het opzetten en  realiseren van bedrijfsprojecten, gaven aan welke behoefte zij op korte termijn zien rond een levenlang leren en droegen thema’s aan voor de maandelijkse HighTechCafés.

Noteert u alvast de eerste: 25 juni 16:00 uur: HTCafé Internet-of-things! 
0 commentaires:

Enregistrer un commentaire