Op 12 februari vierden we de start van High Tech Centre Delft, tegelijk met de opening van het Automatiseringslab op de Haagse hogeschool. Met ruim 100 gasten in een ongeveer 50/50 verdeling met ondernemers en "gasten uit het onderwijs kijken we terug op een zeer succesvolle bijeenkomst.

Nadat Thomas Pehrson (Festo) via een skype-verbinding vanuit Mexico het publiek toesprak, opende hij het automatiseringslab door een robot te starten die vervolgens autonoom een parcours volgde en de gasten leidde naar het nieuwe Automatiseringlab .

Na de bezichtiging van het Lab  volgden er nog mooie en inspirerende woorden ter ondersteuning van het belang van het HTC Delft door Pierre Heijnen van ROC Mondriaan ,Wim Janssen (Koning en Hartman), de kersverse voorzitter van HTC Delft en Ferrie Förster (wethouder Delft)   die als laatste de eer had via het aankondigen de promofilm het HTC Delft officieel te laten starten. De film geeft in een notedop een beeld van de  plannen de partners van het HTC Delft. en terug te zien op youtube.


Na het ondertekenen van High Tech Commitment door de partners werd een borrel aangeboden door de Haagse Hogeschool en is als herinnering een lasergesneden pennenbakje door Aad Reurings (RPP en participant in het HTCD) aan  de gasten aangeboden.Ook de schrijvende pers was aanwezig:
op 11/2 in de Delftse post, op "Geslaagd in het Vak" en hieronder het artikel van het Algemeen Dagblad op 13/2

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire